Custom Fitting

Clubfitting – skräddarsydda klubbor.

Man anpassar klubban efter spelaren. Klubban får då de fysiska mått som bäst passar spelaren, d.vs rätt längd, grepptjocklek och lie. Lika viktigt är att klubban har exakt rätta dynamiska egenskaper, dvs att den får rätt flex, torque. Det vill säga, rätt skaft är ett måste för bästa känslan.De som provat vet

Skräddarsydd Driver : från 2800 kr
Skräddarsydd Fairwayklubba: från 1800 kr
Skräddarsydd Hybrid: från 1200 kr

- Svinganalys ingår!

Lie = vinkel // skaft och klubbsula  
Flex = skaftets böjningspungt, Torque = skaftets vridningsmotstånd……
en golfklubba är inte bara en golfklubba!

Skaftet är klubbans motor!
Att välja ett kvalitetsskaft i stället för standardskaft. Rätt anpassat skaft, är det bästa sättet för bättre känsla i din utrustningen. Det finns massor av skaft att välja bland, i denna djungel hjälper vi Dig att hitta rätt!

Av all klubbförsäljning i USA är idag 55% skräddarsytt. Sverige är på väg i  samma riktning. Vi har förutsättningarna, kunskapen och all utrustning som krävs när det gäller custom fitting // utprovning // skräddarsydda klubbor.

Viktigt! -- Utprovade golfklubbor. -- Det är den stora skillnaden.

  • Minst 80% av alla golfare spelar med klubbor som inte är anpassade efter deras förutsättningar!     Varför?  När det inte kostar mer ?

Alla lektioner ges i vår välutrustade studio som är inomhus och i anslutning till shopen. Helt skyddad av regn och blåst. Vi står helt ostörda och använder oss av den absolut senaste tekniken när det gäller olika hjälpmedel för att på bästa sätt nå Dina önskemål. Vi arbetar bl a med Golfachiever, en fullstor simulator där man provar ut klubbor som kan förbättra ditt spel.

Med hjälp av klubbans vinkel, position och hastighet räknar programmet ut hur slaget ser ut. Du ser det själv på skärmen och förstår lättare vad som ska åtgärdas.
Lektionspris: 800 kr/tim. Köp 5 - betala för 4!

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå